Recyklovaná slova

Recyklovaná slova

Anotace: ...

Co zbylo po světě z papíru?
Co zbude po světě z kovu?
Síť sběrných surovin
a recyklovaná slova.
Co zbylo po světech na plátně?
Co zbude po světě z plazmy?
Poplatek za zničení
a recyklovaná slova.
Co zbylo po sochách z platiny?
Co zbylo po bílých origami?
Síť sběrných surovin
a recyklovaná slova.
Autor voedor, 17.11.2008
Přečteno 253x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, kikis, enigman, Bůchví...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jó, kam to spějem...

17.11.2008 11:18:00 | Saša T.

Pěkná myšlénka ;)

17.11.2008 08:49:00 | Bůchví...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí