heliova bublina

heliova bublina

Anotace: *

žiju si ve svý vlastní heiový bublině
v pokoji se žlutejma stěnama pro dobrý dny
a s šedivejma pro ty horší
a nejsem hezká ani milá
ale taky se vám do života neseru
v tom pokoji mi lítají motýli
a rostou mi tam barevný kytky
(maj nejvetsi volnost)
na rámu si barevný bubliny povídaj novinky
a na dveřích mají skupiny mýho života
koncerty jejich života
a všem je nám dobře
.
nejoblíbenější místo je
umělecká skříň
to vždycky když jí otevřu přiletí motýli
i kytky připlují na vlně své vůně
a bublinky zpozorní
čekají, co vytáhnu tentokrát za tajemství
a já nikdy nevím co vzít
asi osud.
Autor Layla., 17.11.2008
Přečteno 247x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nekde v nakym filmu byla veta "Nehuuul!" , myslim ze v Detech noci...
xD
..

18.11.2008 20:34:00 | Me and you and all the others

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí