..radši ne ...

..radši ne ...

Anotace: Další pokus sem něco dát : - )

Až spadne lísteček
a řeky proud ti hrdlo schladí
hvězdy ti dobrou noc dají

a měsíc za tebou ti na cestu posvítí
pak uvidíš tu krásu světa
co jiní přes smutek nevidí

sedmikrásky na louce kvést
malé děti s úsměvem ve tváři
pod jabloní co vykvést,
se chystá

uvidíš vše co si budeš přát
dokud tu budeš se mnou spát

když však procitneš s toho snu
nechoď daleko, bud radši tu

nech se vůní kolíbat, ke krásnemu snu

synku, synku můj buď u mě,u mě stůj
nechoď pryč ....jen nechoď pryč ...
Autor Polik, 17.11.2008
Přečteno 259x
Tipy 1
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trošku mi tam nesedne ten konec, já nevím, proč. Tak nějak jsem četla, četla a jako by to tam bylo na víc, abo to bylo nedokončeno. Jinak se mi to líbí, má to krásnou myšlenku.

17.11.2008 20:33:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí