Ve snech

Ve snech

Anotace: něky v nich vidíme kus tý reality, kterou v bdělem stavu nepostřehnem....jen škoda, že ráno ty sny tak často zapomínáme :) nevim jak moc je tohle basen... tak to nejak prejdete, prosim :)

Zdají se mi dost divný věci.

Vkrádaj se do mý hlavy
tichounce jak šelmy
co mě chtějí zničit zevnitř

//jen tichá vzpoura, kterou nemůžu postřehnout//

Zdaj se mi dost divný věci.

O ženskejch s propíchlym pupíkem
jak mi nabízej
ohnivě rudou henu.
A pak taky o ženskejch bez propíchnutýho pupíku
jak mi stříhaj vlasy.
A pak taky o děvkách.
A o chlápcích co za ně platí.
A pak o chlápcích co si je nekupujou.

Zdaj se mi dost divný věci.

A ve snech mě napadaj řešení,
co ráno zapomínám...

Zdaj se mi dot divný věci.

O lidech, co mam ráda.
A pak se do mý hlavy vkrádáš i ty.

Zdaj se mi dost divný věci.

O tom, jak mě něco ničí zevnitř.

A jak jsem pak řekla
abys mě nezabíjel....

A občas se mi zdá,
že lítám...
A to se pak někdy šťastná.
A pak mysim na tebe.
A je to zamotanej kruh..
Autor stmivani.na.lepsi.casy, 17.11.2008
Přečteno 319x
Tipy 20
Poslední tipující: Holis, její alter ego, mattoni.uz.neni, LucQa, Myrja, enigman, Mbonita, Simísek, Psavec, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky se mi nekdy zdaj dost divny veci..takze tohle dost chapu...

18.11.2008 17:24:00 | mattoni.uz.neni

Nesnáším bludný kruhy..

17.11.2008 20:40:00 | Simísek

je to dost vypravecske, mozna by se to vice hodilo do jiny sekce...
a mas tam preklep

17.11.2008 20:02:00 | saddova

...divně divoké sny, asi, že je divně divokej svět...on byl vždycky nějakej...řekněme si, že je kouzelně podivnej, tak myslím je to milosrdnější...vždyť kdo by ten náš svět neměl rád, třebaže je divokej :-)

17.11.2008 19:22:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí