Z přátelství....

Z přátelství....

Anotace: Mno newim no ja ty anotace nesnášim xD

Z přátelství láska,
a z lásky smutek,
ze smutku bolest,
z bolesti nic.

Tak co se děje?
srdce?
to už mě nehřeje...
a co tím chci říct?

S bolestí umíraj naděje,
i ty, že ti nad hrobem,
slavíček zapěje....

písničku o lásce...
tak krásně,
ale krátce...
Autor TrendyGirl, 17.11.2008
Přečteno 358x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

slavík a růže
ze smrti rodí se krása

17.11.2008 21:32:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí