Navždy jsem utonul...

Navždy jsem utonul...

Anotace: ...v Tvých očích.

Já peklu se upíšu, v plamenech shořím.
A mosty za sebou rád a hned zbořím.
Výměnou za Tebe a lásku Tvou,
jinou si nechci vzít za ženu svou.

Být s Tebou navěky a v něžném objetí
překonat překážky, prožít pár století.
Dej prosím smysl dnům, než všechny ztratím.
Tvou lásku Ti, slibuju, bohatě vrátím.

S okovy na rukou, v potu, na galeji,
sním o Tobě a líbání, poprvé, v aleji.
Vím, že bys vylezla nahoru, na nebe,
a "modré" snesla mi, se slovy: "Pro Tebe."

Ale má nejdražší, byl bych tam taky.
Nahoru vlezl bych a mezi mraky
sebral bych Slunci jas a modro nebi.
a všechno dal bych Ti...a měl rád Tvé děti.

Jednou jsi řekla, že v lásce a válce je dovoleno vše.
Udělám cokoliv a nevzdám to, přestože velké šance nemám...Miluju Tě.

16.11.2008
Autor miroslaF, 18.11.2008
Přečteno 233x
Tipy 4
Poslední tipující: maliska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásne vyznanie...

18.11.2008 15:33:00 | maliska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí