Pohledy do noci

Pohledy do noci

Anotace: Samota je jako noc, u které čekáš, jestli a jak se vůbec rozední...

Myšlenky tíživé mě každou vteřinu
v probděných nocích ničí a mučí.
Už ani neležím, nač bych měl peřinu?
Dívám se, jak za okny vítr jen skučí.

Jak motá se v koutech, prohání ulicí
a každému něco krade a bere.
Paní vzal šátek, pánovi čepici
a mně? Mně lásko jediná teď bere Tebe.

V temnotě noci jen šustí listí,
a osud každému štěstí moc nepřeje.
Za oknem stojím sám, má drahá, bez Tebe,
ruce mně vychladlý čaj už dávno nehřeje.

16.11.2008
Autor miroslaF, 18.11.2008
Přečteno 260x
Tipy 4
Poslední tipující: maliska, jusTMee, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to smutné...
akoby za mňa tie pocity napísané..
krásne...

18.11.2008 15:34:00 | maliska

...hodně smuténková

18.11.2008 10:25:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí