Školní výlet

Školní výlet

Anotace: ....jak to chodí u nás na škole

Každoročně naše škola,
startuje svá jízdní kola,
není to jen bez příčiny,
vyrážíme na Veliny.

Sbalíme si saky,paky,
učitelka jede taky.
Sraz je v osm za školou,
rodiče nám pomohou.

Pěkně se tam seřadíme,
správnou rychlost zařadíme,
bude na nás prima pohled,
máme policejní dohled.

Až vyšlapem velký kopec,
tak si dáme svačinku,
a už máme před sebou,
jen cílovou rovinku.

Vaříme si skoro sami,
pomáhaj nám dospělí,
bohatý tu máme program,
vracíme se v neděli.

Když pak domů dorazíme,
nikdo nám však nechybí,
jen prádlo trošku namíchané,
musího ho roztřídit.
Autor sondulacek, 18.11.2008
Přečteno 287x
Tipy 12
Poslední tipující: hezule, BARBYE, Bíša, Mbonita, enigman, Mario de Janiero, Květka Š., WAYWARD, labuť, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..chci zpátky do trenek..

18.11.2008 12:02:00 | Mario de Janiero

Básenka se mi dobře četla, pro mne je rytmická a opravdu pěkná. Mno, vida! :o) ST!

18.11.2008 10:57:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí