..ze všech těch krás...

..ze všech těch krás...

Anotace: ..

housle a piána,hrajou mi do rána..
pocity moje..smícháme je..

dávno už...setřels mi růž..
spális mi ruce..slyšíš jak buší..

..mé srdce...

rána za ranou..jak vrána za vranou..
..když letí...
když z peříček stane se smetí..
..tak jako z nás..a všech těch krás..

umřeme spolu,každý sám..
..kolikrát ještě..?
..proč se ptám..
Autor quík, 18.11.2008
Přečteno 282x
Tipy 5
Poslední tipující: tlamička, Tacca, 6thSun, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Povedla se Ti. :o)

18.11.2008 12:46:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí