Známé tváře

Známé tváře

Anotace: jsou s námi, i když už nejsou mezi námi

Když zabořím svou hlavu do polštáře,
chci mít sen
a v něm potkat známé tváře,
i ty, co už nejsou se mnou.

Kolik je takových tváří,
co opustili svět?
Kolik jich na nebi září
ikdyž byli mladí, staří?

Za každou duši jeden krásný mrak,
vždy, když podívám se kolem,
podívám se vzhůru, tam do oblak,
zvýší se mi tep i tlak...
jsou se mnou, dívají se.

Tohle všechno cítit se mi daří,
když jejich pohledy průzračné
dopadají na lesk našich tváří
a nekončí jen ve snu...na polštáři.
Autor greenus, 18.11.2008
Přečteno 568x
Tipy 14
Poslední tipující: Boscai, ziriant, Holis, BARBYE, Bíša, jedam, Kristine Clary-Aldringen, WAYWARD, jusTMee
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Známé tváře přicházejí a odchází ze světa,ale můžeme si na ně uchovat vzpomínky a ty nám nikdo nevezme.

19.11.2008 14:50:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí