V afektu

V afektu

Anotace: miluju chlapce němého

Nenávist to je ta krásná vlastnost.
Schovat bolest za ní se dá.
Seru ti na tu tvoji zbabělost.
A klidně mě můžeš "milovat" dál.

Nenávist to je mé druhé já.
Silnější než láska.
Před tím citem každý couvá.
Tak raději půjdu poslouchat Ska!

Nenávist je důvodem lidského bytí.
A já vůbec nejsem šílená.
Kašlu ti na to tvoje zasraný pití.
Pro mě jenom Zelená!

Nenávist je životní styl.
Nikdo tu už není Emo.
Zbavil jsi mě všech sil.
Ví to i ten dementní pták Emo.

Nenávist je pro mě odveta.
Hošíku - prohrál si.
A není to jen její krásná silueta.
Proč škubu si u Vékávéček vlasy.

Nenávist to je chuť žít.
Tak už konečně přestaň čumět vole.
Nechal jsi mě jít.
Zavolám na tebe toreádory - Oléééé.

Nenávist to je moje zbraň.
Bolest ucítíš první.
BUdeš jako sražená laň.
Tak táhni zpátky za ní.

Nenávist to je moje motto.
Traktor tě brzy přejede.
Však už to ví i sám Oto.
Neunikneš - neděj si naděje.

Nenávist je moje síla.
Zakroutím ti krčkem tvým.
Okouzlí tě zlá víla.
Obere tě stylem svým.

Nenávist je to co teď cítím.
Nikdy neutečeš tomu.
Zbytečně kvůli tobě večer svítím.
Vykopnu tě rychle pryč z domu.

Nenávist-Láska
Život-Sen
Kořist-Kráska
Tlukot-Ben

Nenávist má miluje tě.
Proto zástěru obleču.
Úžasnou večeří nakrmím tě.
A pak postel povleču.

Nenávist je ta krásná vlastnost.
Budu jako hodná ženuška.
Už je to moje slabost.
Být neplacená služka,
co
drží
hubu
u
lůžka.
Autor TemsteaG, 18.11.2008
Přečteno 350x
Tipy 4
Poslední tipující: Tymi14, jedam, Caracol
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Čteno jedním dechem...na pár místech mi to trochu nesedí...ale ten závěr...ten je! A myslím, že jsi vystihla, co jsi chtěla...a dala tomu tu správnou atmosféru.

24.11.2008 00:19:00 | Tymi14

hodně emotivní. silné verše, místama chápu... ST

18.11.2008 14:15:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí