beze slov...

beze slov...

Anotace: ,,

snažím se projevit milovanému člověku
cit jenž právě teď hýbe životem mým
nelze přeci jako v dávném pravěku
ránou kyjem do hlavy diskutovat s ním

mlčím však
slova zbytečnými se stala
znovu as
zůstat netečnou sis přála

beze slov ač řádek plný se zdá
nerozumíme si
každý jen tu svojí pravdu má
proto je to... kdesi
Autor certsest, 18.11.2008
Přečteno 225x
Tipy 4
Poslední tipující: Tacca, WAYWARD, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..leckdy snad ani není nutno se už snažit..
Díky za koment :-) Pravda..

18.11.2008 16:55:00 | certsest

...nerozumíš-li ji bez slov,neporozumíš ni se slovy

18.11.2008 16:29:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí