mormoni

mormoni

Anotace: ..

Když u mně někdo zazvoní
puštím svýho labradora
Jehova,dealer,Mormoni
už znaj stromy mýho dvora
noc studená je jako sníh
zvlášť na dvoře ve větvích
to potvrdí pošťák Bel
co dvakrát zvonit zapoměl
Autor zenge, 18.11.2008
Přečteno 302x
Tipy 5
Poslední tipující: Myrja, Tomáš Marný, Churry, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí