Izrael

Izrael

Anotace: tohle je text který sem složil do své kapely nepodporuje žádné hnutí a ani izmus a prosim nevykládej te si tento text za nacistickou publikaci

1000 let od ráje píší se báje
toho spáleného kraje
Nářek pláč a řev
vesnicí se nes

Těla spálená ohořelá jsou
děti a mtaky řvou
Vrány a černý ptáci krákoraj
Ohně černých pánů plapolaj

Vlajka, barvy naše spláne sou
němci přece za to nemůžou
černé kroje mocné zbraně
s nima válka nepřestane

Izrael zem bolesti
Izrael zem nářku a pláče
Izrael zem smutku a krutosti

Písečné duny, vítr bourá
na koho se to žíd kouká
zelené kalhoty, rajtky divé
ruku má nahoru sotva sní hýbe

poslouchá führera, vlasy má na patku
přemýšlím zdali má on v halvě v pořádku
Veliké tanky s křížem se řítí,
podívej rabíne na koho míří.

Osvětim daleko, válka nám končí,
Fašismus s námi se nadobro loučí,
Nejde však daleko, jen za hranice,
aby se v dalších letech rozkvetl nejvíce

Izrael zem bolesti
Izrael zem nářku a pláče
Izrael zem smutku a krutosti

Izrael zem bolesti
Izrael zem nářku a pláče
Izrael zem smutku a krutosti
Autor The Crow, 18.11.2008
Přečteno 322x
Tipy 2
Poslední tipující: Maura
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já tomu rozumím,co jsi chtěl říci. Není od věci se nad takovými věcmi zamýšlet.

18.11.2008 17:40:00 | Maura

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí