bon soir, tu ne comprends pas?*

bon soir, tu ne comprends pas?*

Anotace: *

pardon moi*
jestli jsem ti někdy ublížila
jenže můj lajf
je trochu jinde než ten tvůj
a to jsem tě chtěla
kdysi
a dnes
.
mam napad
co takhle jit na kafe
a všechno mi vysvětlit
pak vysvětlim já
a párkrát si tě vyfotim
abych měla na co vzpomínat
´to jediny setkání
.
merci beaucoup*
pour toi
aujourd´hui
je suis sans toi
c´est ne pas tristes?
pourquoi vous ne me l'avez pas dit?
je suis frappés maintenant
est-ce´que tu sais?*
.
možná pak
nebudu spát celou noc
a nepůjdu do školy
ale zakouřim si na balkóně
mýho soukromýho života
s myšlenkama na tebe
a na to kafe
(vlastně se podařilo
nemyslíš?
.
je pense je t´aime
mais je ne suis pas surement
pardon moi
.
au revoir*
Autor Layla., 18.11.2008
Přečteno 232x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

franine rozumim s odrenejma usima, achjo ;)

.. krasna, L... krasna...

18.11.2008 20:01:00 | Me and you and all the others

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí