Martinovi k narozeninám

Martinovi k narozeninám

Anotace: ...a k svátku taky

Svátek, narozeniny slavíš,
doufám že řádně se zkalíš,
vše nejlepší všichni přejí Ti,
snad nedojde až na kvítí

proč ne i já když všichni přejí,
abys neskončil v beznaději,
aby Ti život neprošel jen mezi prsty,
aby tvůj balík peněz byl řádně tlustý

nepodléhej marným snům,
dej smysl všem všedním dnům,
to vše Ti přeji ze srdce,
z duše rýmy derouce
Autor Sllunce, 18.11.2008
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hodne jednoduche dilo...

18.11.2008 20:11:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí