Parasailing

Parasailing

Anotace: znáte to?

Cítím se jako pták,
Pod nohama jen voda,
Letím vážně jen tak,
Kam a komu vítr mě podá?
Ostrovy pod sebou vidím tak malé.
Jako hromádky písku do moře vysypané.

Je to jen okamžik, jsou to jen minuty.
Jsou to jen chvilky krásného pocitu.
Napětí, jak šlapal bys na minu-ty.
V tu chvíli srdce bez citu.

Mysl jen pro jedno,
Strach jen o jedno
Já teď mám,
Ale konečně se člověk necítí, že je sám.

Náhle začnu klesat k zemi,
Pod nohama už cítím oblázky.
Bez povšimnutí chodím mezi těmi,
Co o padáku v hlavě kreslí si obrázky.
Autor Markéta Š., 18.11.2008
Přečteno 389x
Tipy 3
Poslední tipující: kikis, Fog
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST.. nádherný provedení..

18.11.2008 20:47:00 | Fog

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí