Nenávidím tě !!!

Nenávidím tě !!!

Anotace: Pro Bývalého kamaráda

Vždycky jsi mi říkal :
"Nezradím Tě příteli"
Takhle to nemělo skončit,
takhle jsme to nechtěli.
To ty jsi mě zradil,já tebe ne.
Takhle to asi zůstane.
Budeme dělat jako že se neznáme,
kéž bys přišel s omluvou,
jen sním,to se nikdy nestane.
Máš svoji hrdost,to dobře vím.
je konec se vším tebou,námi,
ale i s naším prátelstvím !!!
Mrzí tě to,vždyť to vidím,
ale věř,že teď už tě nenávidím.
Autor Savidge, 18.11.2008
Přečteno 418x
Tipy 2
Poslední tipující: WAYWARD, lennerka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...přítel tě nezradí,ikdyž už není,chyba je tvoje,nebyl to přítel...jen kámoš

22.11.2008 03:29:00 | WAYWARD

ach jo, vždy je smutné když přátelství skončí takhle :(

19.11.2008 16:47:00 | lennerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí