Jeden jako jiní

Jeden jako jiní

Anotace: Lukasovi, tomu pro ktereho bije moje srdce...

Proč všimla jsme si v davu,
yrovna tvoji tvaře,
S tím si stále lámu hlavu,
před tebou znala jsem totiž jen lhaře.
Možná, žes nestál řadu,
na mé bolavé srdce,
ale sám sis házel kostky vzadu.
U stěny pokoje, kde přijimala jsem audience.
Zdál ses jeden jak jiní,
však věděl jsi čím mi učarovat....
Já seskočila z trůnu, proběhla síní
a začala chtít jen tebe navždy milovat.
Jsi stále jeden jako jiní,
který ukaže se v jinem světle
a ostatní upanout navždy v zapomění...
Když uložíš své srdce vtom správnem těle...
Autor CubbaLibbre, 18.11.2008
Přečteno 298x
Tipy 1
Poslední tipující: Slečna s pokřiveným charakterem
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Náhodou.. podle me je to dobry... jen si nemyslim, ze je to nezarazene, ae laaska ;)

27.11.2008 17:23:00 | Slečna s pokřiveným charakterem

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí