Obrození

Obrození

Anotace: nebudu přemýšlet a v této chvíli ani není třeba, zasáhla mě ta zpráva rovnou u oběda...

*

Nikdy víc ti oči nesvítily!
Přišel tvůj velký den
a stal se z tebe porodník,
na spáncích ti naskočily žíly,
život tě obrátil z rubu na líc,
tak, jak to má být.

Není to podvodník,
ví, že máš na víc
a učí tě žít.

Dnes jsi mi daroval dceru
a vložil do klína
v nemocničním šeru
své dítě – moji první vnučku.

Zázrak!
Jsi nádherná!
Kus mého těla,
číše mé krve,
co vesmír obletěla...

S pravidelností vteřin,
dnů, roků a generací
přichází obrození,
duchovní zrání
nového početí, člověka, světa...

Jak bumerang vše se k nám vrací.
Neohlížej se pozpátku!

Jako dík poslední věta,
co patří jenom vám:

Obě nás miluješ,
zhlížíš se ve mně jako v zrcátku,
ale vidíš se jenom v ní,

já ve vás dvou
se poznávám...

*

*
Autor Jaromila, 19.11.2008
Přečteno 418x
Tipy 22
Poslední tipující: Taog, Holis, jita.1965, Myrja, KILLVIR alias woody jelen, Triffid Kolbe, vodnař, jedam, Bíša, NikitaNikaT., ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opožděná gratulace
a štěstí do vínku tomu miminku :-)))

22.11.2008 17:08:00 | jita.1965

Je to neuvěřitelný zážitek pro toho,kdo očekává a má rád.
Je to kus vzteku, kus mého srdce, je to kus mého já. Děkuju moc všem.

19.11.2008 22:28:00 | Jaromila

Linie rodů pokračuje...

19.11.2008 17:51:00 | Bíša

Gratuluji, to moc krásné, opravdu! Nový človíček na světě, přeji mu hodně zdraví, lásky, štěstí...!

19.11.2008 16:08:00 | NikitaNikaT.

...kom jsem smazal

19.11.2008 01:25:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí