Tajemství

Tajemství

Anotace: Každý máme nějaké tajemství.

Tajemství hlídá svou si skrýš,
dívat se můžeš,nevidíš,
tajemství skryto,dobře to ví,
kde nyní vězí,nepoví.

Tajemství hlídá svou si zář,
nad sebou nemá svatozář,
tajemství skryto,dobře to ví,
kde nyní vězí,nepoví.

Tajemství hlídá svůj si sen,
po krásné noci,krásný den,
tajemství skryto,dobře to ví,
v čem nyní vězí,nepoví.

Tajemství hlídá ticho si své,
nádherné časy střídají zlé,
tajemství kde jsi,o čem dnes sníš!
Kde nyní vězíš,nepovíš?

Tajemství hlídá svou lásku dál,
hraje si s tebou,nech hrát ho dál,
proč zůstává skryto moc dobře ví,
neboj,to nikomu nepoví.
Autor Zdenek, 19.11.2008
Přečteno 233x
Tipy 3
Poslední tipující: Tacca, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..pěkně sepsané tajemství..

20.11.2008 19:28:00 | Tacca

Jj, každý má své tajemství, ať už velké, či malé...

19.11.2008 16:26:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí