Dopis na rozloučenou

Dopis na rozloučenou

Anotace: ...

v televizi včera večer před půl osmou
viděla jsem svůj život proběhnout
v upoutávce na noční talk show
pak venku zahřmělo a vypadl proud

našla jsem svíčku a v následném tichu
s pocitem slabosti v kolenou
napsala jsem na papírovém kapesníku
svůj první dopis na rozloučenou

ten večer tak náhle povýšený
do stavu svátečních večerů
chtěla jsem svůj krk vyplašený
provazem dostat z maléru

však činit je těžko když odvahy není
a zbabělcům marné je štěstí přát
snad se to příště o něco změní
až budu svůj druhý dopis psát...
Autor Archotheria, 19.11.2008
Přečteno 278x
Tipy 2
Poslední tipující: SARI, Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí