Slečně s motýly

Slečně s motýly

Anotace: Věnováno slečně, co mě provází světem už asi 5let..

Slečno,
ušlechtilých přání,
slečno,
jenž tajemství schrání..
Slečno..
přestaň hrát
ruleta se zavírá
-zas házíš špatný čísla-
a konkurence vyhrává.

Otevři oči,
prohlídni
falešný hráče
na černobílym poli
z barevnejch desek
vždyť dámou můžeš
kam jen chceš.
třeba ven
ze všech her.

Slečno,
vy s těmi motýly,
řekněte,
jen řekněte,
proč nepíšete
o lásce?
Vždyť princezny
dávno nečekaj
na prince..

Slečno,
vy s tím kvítím,
řekněte,
jen řekněte,
co hledáte,
na konci niti
z rozsypaných korálků..
Slečno, tak prosím,
řekněte to,
celému světu..

Slečno,
vy v rudém kabátu
nebojte se zrcadel
vidíte se jen
špatným způsobem..

Slečno,
vy s tím úsměvem,
prosím,
usmívejte se
ještě chvíli..
Mám pak lepší den.

Tak slečno, prosím, neplačte..
Autor Healing, 19.11.2008
Přečteno 389x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí