Daleko

Daleko

Anotace: ...zkrátka city, které každý zná...(6/2005)

Ať sebevíce daleko Tě mám
já ve snu si Tě stále zdám
ať jsem vysoko, hluboko či nízko
já mám tě stále hodně blízko.

Ať jsem kde jsem, všude je stejné nebe
ať jsem kde jsem, všude vidím jen tebe.
Hvězdy, slunce i měsíc vidím všude stejně
to jen ty jsi daleko a chtělo by se mi říct "Hřej mě!".

Avšak spočítám-li všechny hvězdy v momentě kdy ty,
přiblížíš se mi přes mléčnou dráhu
a tím pohledem v hvězdné nebe,
spojí nás pouto vzájemné a naše srdce si k sobě
najdou cestu i přes tisíce mil.

Ať sebevíce daleko tě mám,
já ve snu si tě stále zdám.
Ať jsem sebevíce daleko,
v mém srdci jsi hluboko.
Autor zaba.zuzla, 14.09.2005
Přečteno 259x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Pěkná, stýskací ...

14.09.2005 14:31:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí