posranej lajf

posranej lajf

Anotace: nevim proc to ta holka udelala.uz vim,ze nechci sko(n)cit.fíl frý!!!

holka ze tretaku
spachala sebevrazdu
nemam na to
jit se podivat na jeji fotku
a vedet vo koho de
.
nejde o bolest
ale o konec
.
.
napsala sem dopis báj báj pípl
a nepouziju ho
ted
kvuli sobe
kvuli tobe
(kvuli strachu,idiote
o ostatni)
.
radsi si pustim
jeho slavny blues
.
je to trapny
smesny
jako vzdy
holka si veme zivot
a ja pocitam debilni priklady z matiky
usmivam se na kluka
co me je uci
pritom se usmivat nechci
necejtim se na to
.
.
vyser si

***
(ářýéěýáíéř+íé´říážš;í+čýéíř)
Autor Layla., 19.11.2008
Přečteno 202x
Tipy 4
Poslední tipující: *whatsoever*, Petbab, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí