Proti rasismu

Proti rasismu

Anotace: ...

Šel jsem tudy a ne sám
Jdu tudy a vzpomínám

Na ty časy
Na doby minulé
Co leží kdesi hluboko shnilé
Byli jsme jiné rasy

A šli jsme spolu a pak už ne
Utáhnu šálu, silný vítr vane

Vane jen při té vzpomínce
Stalo se to v té temné uličce

Tam se to stalo
Spousta krve lilo
Červená z černé teče
Pro někoho věc k nepochopení
Všichni jsme přeci lidé člověče
Oni agresivní a zfetovaní

Snaha marná, končíš říkají i mě
Se špínou si chodil zabijeme tě

A prý buď rád, že jsme tě očistili hlásají
Víčka i kolena má pod náporem klesají

Až v nemocnici znovu oči otvírám
Co se stalo pořád nevnímám
A nevěřím
Už znovu jdu, hlava vzpřímená
Pomstou naplněná…
Autor Shaamot., 19.11.2008
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí