Na prahu života

Na prahu života

Anotace: ...

Sbírka: Mé psaní

Na prahu života se strachem ve tváři,
na zdech nápisy pravdivé.
Nepoznám ani, když se mi zadaří,
všechno je tak nějak mlhavé.

Chtěla bych poznat vše,co život mi nabízí,
jenže ten strach je zkrátka silnější.
Na stole listů pár, ty s výdechem zmizí,
vyhlédnu z okna ven, již daleko klidnější.
Autor Aylipo, 19.11.2008
Přečteno 289x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí