...

...

Anotace: jedna staršího data

šestnáct a jedna koruna
to je skoro
čtrnáct
jupíjahou, máme vás všechny pod parou
od jakazačistánu po bombaj
bijte do mříží, lvové
pakliže nejste vlové
óch.. není to
rým?
mám vás všechny hrozně
hrozně
moc
a teď vám něco předvedu
láska
páska
Autor Monterey, 20.11.2008
Přečteno 259x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, DalfaSalfa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí