Má lest-nelest

Má lest-nelest

Anotace: ...inspirována Krchovského básničkou o vaně s kyselinou....:))

Vymýšlím ten svůj potrhlej nápad,
vymýšlím tu svou potrhlou lest,
jak život poslat už konečně chrápat,
jak ale neztratit při tom svou čest.

Co jed na mě-krysu?
Co bobulky toho..no..tisu!?
Co zavřít se v mrazáku vedle filet?
Co udělat si k jezeru malý výlet?
Co podřezat hrdlo jak Sweeney Tod?
Co zamčít se zvenčí na záchod?
Co navlíct si smyčku na hlavu?
Co svíjet se v křečích po Savu?
Co zapít sodík vodou?
-konečně image novou?
Vymyslím metodu jinou
-co zabít se elektřinou?
Co ta vana s kyselinou,
jak´s to napsal jednou?
To by se mi moc líbilo
-zkusíme to ve dvou?
Jak z nás vůbec nic nezbyde
-no to líbí se mi moc
Zátka místo hrobaře a
jenom klika na pomoc.....

Čestná smrt snad není,
tak proč tu čas mařím?
Jak všechna pokolení
umřu prostě stářím....

..........sakra, to se mi taky nezdá moc ČESTNÉ!!

Říjen
Autor DalfaSalfa, 20.11.2008
Přečteno 231x
Tipy 3
Poslední tipující: 6thSun, losscar
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí