Drahý příteli

Drahý příteli

Anotace: mě se stýská po tobě

Na pustém ostrově,
kdy měsíc v den přejde
a slunce do tmy vejde,
mě stýská se po tobě.

Na pustém ostrově
kde plno je afrických zrnek písku,
kde popadává lístek k lístku,
mě stýská se po tobě.

Na pustém ostrově,
kdy svět se ti rozplívá
a každá myšlenka omdlívá,
mě stýská se po tobě.

Na pustém ostrově,
kde není vůbec nic
a zároveň je všeho víc,
mě stýská se po tobě.

Já vím...
svět se zbláznil,
však mě stýská se po tobě....příteli
Autor Linda Etschyick, 20.11.2008
Přečteno 600x
Tipy 6
Poslední tipující: Kapka, kikis, Cassandra, losscar
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí