Teď jsi věčný …

Teď jsi věčný …

Anotace: Toňasovi

*
*
Toužebně očekávaná
bílá křídla
přilétla tebou přivítaná
za časného jitra.

Odlétl si s nima
do světa Andělů.
Tak poprvé jsi přešel
po louce plné čtyřlístků.

Zas radostí záříš
a růžovou máš líc.
Teď čas svůj spomalíš,
vzdyť od věčnosti máš klíč.

Ta myšlenka plná světla
v našich srdcích teď vzkvétla.
A útěcha, co nás povznese,
že jsi na dobré adrese.
*
*
Autor nrocinu Jednorožec, 20.11.2008
Přečteno 317x
Tipy 4
Poslední tipující: hezule, Triffid Kolbe, somewhere, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jj

20.11.2008 18:56:00 | nrocinu Jednorožec

krásne nadpozemské...

20.11.2008 18:07:00 | Mišiačik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí