Dopis z úřadu

Dopis z úřadu

Anotace: :)

Zmačkal jsem dopis, zahodil na zem
pošlapal, rozsápal a roztrhnul.
Studenou vodou polit jak mrazem
procitám šokem z divného snu.

Ještě se klepu, srdce mé buší
těžce se z toho dostávám
nadávám pocitům, že byly hluší
nahlas a sprostě vyřvávám.

Jen jeden dopis jen jedna věta
dává mi hořkost zármutku
tělo je v šoku a mozek kleká
blbě se cítím od žaludku.

Záchod je korytem pro moje útroby
klečím a objímám keramiku.
Tělo se brání různými způsoby
zpříma a prudce bez lacných triků.

Kde zas je ta spravedlnost,
kam se zas schovala
nebo jí bylo dost
prodala se a zalhala?

Tak tu čtu řádky v očích mám trny
tahají, drápou s každičkým slovem
i když jsem volný a bez žádné viny
lkám nad tím posledním sloupkem.

Dle našeho paragrafu
musíte daně doplatit
jinak vám vyvezeme z bytu
vše co má naše být.
Autor Ďábel sám, 20.11.2008
Přečteno 222x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, Leonkaaa, Tacca, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

neohrabaný, šlo by opravit

20.11.2008 18:20:00 | zordonorama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí