Čarovná flétna

Čarovná flétna

Anotace: Tuto báseň jsem napsala v 15 letech

Zní píseň vzdálená,
každý z nás ji zná.
Hraje flétna čarovná,
nic se jejím tónům nerovná,
každému něco připomíná.
Jednomu mládí, jinému lásku;
dalšímu rodnou vlast,
kterého lapila světa past.
Na tu melodii zapomenout se nedá,
naše srdce jen ji stále hledá,
ať celá zem teď hádá,
jestli se nám ztrácí,
nebo opět vrací.
Autor Skalka, 20.11.2008
Přečteno 276x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT., brooklyn
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tuctové se mi to zdá
protahování těch samých hlásek k dosažení rýmu

20.11.2008 18:18:00 | zordonorama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí