Anděl

Anděl

Anotace: Nevím jak to popsat. Nevím... aneb jak se říká : nejhorší jsou lidi bez názoru...

Rozmlácená okna
vyvrácené dveře
potrhaná sukna
pokácené keře
devatery hory
a jeden klíč
nebýt té doby
dal bych si říct
a šel bych s tebou
kam až bys chtěla
a možná...
bych te považoval za anděla

Nikdo už neohlédne se za mou prací
jen otočit se ke mě zády
však já vám ukázu, vy zrádci
a to jsem vás považoval za kamarády...

A je konec
světlo zhaslo
jde se spát
ať ulehne navždy ta
co jsem ji měl vždycky rád
avšak neprobudí již se znova
škoda
a proto nikdy nebudu věřit stovřením,
která se považují...
za anděla
Přečteno 296x
Tipy 4
Poslední tipující: Leonkaaa, Thesssinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty se zase na svůj věk krásně vyjadřuješ

23.11.2008 20:35:00 | myší královna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí