Krásný je den,tajemná noc

Krásný je den,tajemná noc

Anotace: Tohle je dost stará básnička...ani newim co bych psala..prostě kontrast

Krásné jsou dny,kdy slunce svítí,
krásné jsou dny,kdy roste kvítí,
krásně je nám za dne,kdy se naše podvědomí plní
těmi nejkrásnějšími obrázky našeho lidského dění

Ale v noci,kdy podléháme nočnímu snění,
kdy se promítajjí známé věci od vidění,
za tmy a přitom světlu hvězd
noc pomůže nám trable snést
Za noci,jen za té smíme snít
a vše co chceme ve snech můžem mít
Autor Simple, 20.11.2008
Přečteno 256x
Tipy 3
Poslední tipující: Jamesow, Lenullinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zkus psát víc:D máš talent, já začínala s básničkou:
To je pes, to je les...:D

02.10.2009 18:20:00 | Aurora.

Krásná jemná líbivá

20.11.2008 22:29:00 | Lenullinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí