Akordeon v hlavě

Akordeon v hlavě

Anotace: :-)

Sbírka: Krajíc života

Neflákám se pro nic za nic
v hlavě akordeon mám
:nelíbám se pro nic za nic
a dva prince z lesů znám
Od Šumavy hoří svíce
v zdejších lesích žije tulák
obývá i moje srdce
na kytaru hrával mi
zatoulal se do mých vlasů
ted se toulá s vílami
Ticho jako po pěšině
z dalekých hor zazněl hlas:
,,Vzácná paní, ach, těší mně,
že jsem mohl poznat Vás "
Neusni černá hodinko,
ta chvíle je mi vzácná
Buď se mnou, prosím, maminko..
Tuláci nesmějí číst
že mám akordeon v hlavě
usli by v morké trávě
Autor Káňátko, 21.11.2008
Přečteno 415x
Tipy 6
Poslední tipující: certsest, Bíša, Rytíř bláznovství, Mbonita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezký, zajímavý, tleskám ;-) (a dávám ST)

13.12.2008 19:03:00 | certsest

ale krásně hraje..on ..ten akordeon:-)

21.11.2008 09:45:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí