Ne, nemohu....

Ne, nemohu....

Anotace: Nejde to.....ty slzy....ta bolest....ten strach ze samoty...

Nemohu uvěřit tomu,
že už nikdy se nevrátíš domů.
Nezůstalo nic po čem jsme tolik prahly,
jak plamínek svíčky...všechny naše sny zhasly.

Naděje šla pod peřinu spát,
už nikdy, lásko nebudeš moci milovat.
Na tvý tělo padaj mi slaný kapky,
všechno co se stalo...nejde vzít zpátky.

Zpátky nevede žádná cesta,
zbyly jen trapný gesta.
A slzy, které se nedají zastavit,¨
tak jako zničené srdce, které nejde odstavit.

Zadrhává se mi hlas,
ten pocit marnosti je tu zas.
Jako už tolikrát,
nestíhám slzy polykat.

Jen dál oči zavírám,
v duši, tak jako tolikrát...umírám.
Otevírám oči, jenže nejsi tu....ty,
tvůj život zhasl jak plamínek cigarety...
Autor whiolet, 21.11.2008
Přečteno 376x
Tipy 15
Poslední tipující: jedam, Oťas, Bíša, Psavec, Mbonita, efie, labuť, DERALTE, Lota, Marfuša
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

deralta...no to jsem zvědavá jak dlouho ti to vydrží:D jinak budu jen ráda:D

27.11.2008 16:28:00 | whiolet

Moc smuténková, děvče.

21.11.2008 19:15:00 | Psavec

No tak to je mazec skoro jako bych čet svý pocity super budu sledovt Tvá díla dík

21.11.2008 15:09:00 | DERALTE

...aby člověk pochopil, potřebuje projít těžkými zkouškami...nejde to jinak...

21.11.2008 14:53:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí