lastury

lastury

Anotace: tapředstava že to tak bude.....

Na písku pláže, leží dvě lastury tak podobné dívčím dlaním.
Proč bojím se dát Ti je v noci na polštář, proč bojím se, že Tě tím zraním?
Proč nemůžu být oblázkem v řece Tvé, z lásky a něhy proč pořád slunce nezáří a nesmíme trhat břehy?
Na písku pláže, leží dvě lastury,
jsou podobné Tvým malým dlaním
nesu je domů pod polštář snad budou
mě hladit ve spaní.
Autor DERALTE, 21.11.2008
Přečteno 234x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí