Nový začátek

Nový začátek

Anotace: jen jsem se snažil zabít nudu cestou vlakem...

Dívej se dopředu, směrem k druhým úsměvy rozdávej,
za lásku boj podstupuj, z respektu poraženým zamávej,
raduj se z mála, dobrou si náladu pokus se udržet,
čel hrdě problémům, všechno jde, jen chvíli stačí ještě vydržet.

Řešení, co lehčí je, než jsi ve skutečnosti schopný si připustit,
oheň vodou stačí zahasit, tmu zahnat světlem, led teplem rozpustit,
neztrácej hlavu na každém kroku, před nepříjemným nezavírej se do sebe,
každý začínal stejně, od nuly, nikdo lousknutím prsty, problémy řešit nesvede.

Po noci přichází ráno, bolest střídá radost , tma mění se na světlo,
vstaň a konečně zvedni se, koukni do zrcadla, nikdy pozdě není,
podívej na sebe, jsi jen „Proč se snažit, vždyť je všechno jedno!“
Žij podle sebe, za chvíli uvidíš, všechno k lepšími se změní…
Autor ND_, 21.11.2008
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí