Už ne

Už ne

Anotace: Když mě to do rána pustí, přísahám...(napsána 21.11.2008)

Už nebudu
jen depresivní loutkou
na vašich nitkách.

Už nikdy víc
zavřená do klece
trojrozměrných snů.

Už nebudu stát
o krvavé polštáře
a slzavé žiletky.

A nebudu psát
básně hodné
mrtvé baletky.

Již nikdy víc
v kapce alkoholu
odprostit se
od srdcebolu.

A přestat obdivovat
barevná sombréra
ale hlavně
Baudelaira.

Když mě to do rána pustí
přísahám
už nebudu
depresivní marionetou.

/však těžko říct
zda osud můj
nekončí
touto větou/
Autor mauvais-ange, 21.11.2008
Přečteno 304x
Tipy 2
Poslední tipující: somewhere, Tymi14
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zaručeně tvůj nejlepší kus ...

22.11.2008 11:49:00 | Zweiblumen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí