Boj

Boj

Anotace: Inspirovala mě píseň z filmu Tenkrát na západě. Ten film se mi moc líbí. Myslím, že ta báseň trochu vystihuje jak to tenkrát mohlo být.

Boj
Ať je jaký je vždy je krutý
občas bývá brzo zapomenutý
ani se nenadáš a už si dobojoval
kde je ten cíl za kterým ses hnal?
kde je ta pevnost s kterou si kráčel?
kde je ta košile co sis krví smáčel?
už není nic...
i když bys chtěl stále víc
už tě kus olova zasáhl
ani si ruku nenatáhl
a už ležíš v prachu
někdo snad polituje tvého krachu
ještě ti sval cuká
ale tvé srdce už puká
jo dneska si holt neměl šťastný den
tvá duše už jde z těla ven
kolem tebe hlouček lidí
ale už jen mrtvé tělo vidí
divoký západ to je boj
a tys ho dnes prohrál
snad ses té smrti nebál
Autor Dark pilgrim, 22.11.2008
Přečteno 305x
Tipy 2
Poslední tipující: BARBYE
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí