Ztracen

Ztracen

Anotace: Psáno při depresi ... dobrá,jednou jsem se nudila, polehávala jsem na gauči a vymyslela tohle!

Sbírka: Žalostná snění

Ztracen, ztracen na cestě zpátky,
ztracen, ztracen na cestě do pohádky,
ztracen, už neuslyší řev mocných draků,
ztracen, už nezří krásu bělostných mraků.

Ztracen, bloudí temnými lesy,
ztracen, v lese pod nebesy,
ztracen, už nemá jídlo ani pití,
ztracen, slyší úmorné vytí.

Ztracen, už pomalu usíná,
ztracen, světlo života mu zhasíná,
ztracen a ponořen do temnoty,
ztracen, už nikdy nezbaví se prázdnoty.

Ztracen, už sní svůj sen,
ztracen,pro něj už nikdy nenastane den,
ztracen, spí, už navždy a sám,
ztracen, to vám povídám.

Autor Elie, 22.11.2008
Přečteno 299x
Tipy 2
Poslední tipující: Slečna s pokřiveným charakterem
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na tu depresi by to odpovídalo... tohle si minimálnš jednou snad zažil každý...
Ale jinak, moc pěké, dávám super tip :)

22.11.2008 16:44:00 | Slečna s pokřiveným charakterem

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí