Sebe vzdám se rád

Sebe vzdám se rád

Anotace: Sebe vzdám se rád

Nejsem starý
nejsem mlád
Nejsem léto
ani chlad
Raději dávám
než bych krad
A často se sebe vzdávám

Nejsem chytrý
ani hloupý ne
Nejsem sám sebou
někdy třebas jsem
Nerad brzo vstávám
ač krásný zdá se den
A často se sebe vzdávám

Nejsem a přesto jsem
něco mezi ohněm, vodou, zemí
Kdo bláznem je
a kdo není
Kdo hoden pochvaly
kdo odsouzení
Čím jsem
a čím nejsem rád
Neznám se
však měl bych znát
Znám letní bouřky i zimní chlad

Nevzdám se touhy
leč sebe vzdám se rád.
Autor Michel Mara, 22.11.2008
Přečteno 331x
Tipy 3
Poslední tipující: Tacca, páááááááá
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

asi se trapně opakuju,ale fakt mi to příjde něčím úžasný a jedinečný :o)

24.11.2008 21:07:00 | lostris

ano, moc pěkné

23.11.2008 02:49:00 | páááááááá

úžasný

22.11.2008 20:08:00 | lostris

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí