Sedm růží.

Sedm růží.

Anotace: ..

Sedm čerstvých bledých růží,
chvějíc vichrem opilé,
živé potem rukou kůží,
vstříci k dívce zbloudilé.

První tři těšíce poutem,
k úsměvu,jenž zavoní,
nepěstěné v rohu koutem,
v stínu zvadlých jabloní.

Čtvrtá,pátá,růže teskem,
pláčou,tím nic netají,
k půdě tíhnou,dlaně tleskem,
bolest ran se neptají.

Šestka růže plamen věstí,
v touze rety ohnivé,
spol se sedmou přejí štěstí,
za všech dívce zbloudilé.
Autor Zdenek, 22.11.2008
Přečteno 277x
Tipy 6
Poslední tipující: petříček, Psavec, NikitaNikaT., Květka Š., Tacca
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně růžičková.

22.11.2008 22:45:00 | Psavec

az na ruzi - kuzi, to neni zle...

22.11.2008 20:12:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí