Tebe se to netýká

Tebe se to netýká

Anotace: sem tu zbytečná.ps:já se nelituju!!!

Proč mi život mezi prsty protýká
neříkej,že se tě to netýká

proč mi život rychle utíká
neříkej,že se tě to netýká

proč se mi nic nedaří
už mě prosím neutěšuj,že se mi zadaří

neříkej mi,že to nemá cenu
to spíš řekni jemu
mému nevydařenýmu životu

co jen tiše PLYNE TU
Autor lostris, 22.11.2008
Přečteno 384x
Tipy 2
Poslední tipující: BARBYE
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí