Lékařská zpráva

Lékařská zpráva

Anotace: ...

lékařská zpráva ze dne 22. 11. 2008:

Je nutné udržovat ji v umělém spánku,
žije…,ale má na kahánku....
________________________________________________________

Ty doktorské oči mne sledovali
a ústa to nazvala zázrakem.
Jedni jen nevěřícně stáli,
druzí se posilňovali panákem.

Bylo asi dost pošetilé
namířit hlaveň zezadu,
jeden z těch podivných nápadů…
Pod nátlakem té slabé chvíle
jsem porušila zásadu….

Kohoutek cvak, kulka vypálila
couvnout už bylo pozdě má milá…

Teď mám v lebce menší díru…
Jak ty kapky krve tekly
a minuty se líně vlekly,
tak na oblohu, do vesmíru
se myšlenky mé rozutekly.

A že jich vážně mnoho bylo,
to množství záři hvězd přehlušilo.

Čistě z náhlého popudu
a ve smrtelném omámení
jsem prahla po jejich navrácení.
Na druhou stranu teď nepůjdu,
teď ne, teď ještě čas není.

Jsem blázen s životem na mále,
na zázraky věřící zoufale…_______________________________________________________

…ač vyhlídky jsou mizivé
je naděje že přežije……
Autor Flamy, 22.11.2008
Přečteno 296x
Tipy 8
Poslední tipující: Churry, somewhere, Jin, Psavec, Mbonita, Kristine Clary-Aldringen, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mrazí mě z toho...

22.11.2008 22:17:00 | Mbonita

Zajimavé, působivé s velkou hloubkou, upřimné, také bolavé dílko... mám smíšené pocity, ale četla jsem to dvakrát. Zaujalo mne to, nutí k zamyšlení... popravdě, nevím, nemám konkrétní komentář... jen ztěží mohu napsat, co cítím.

22.11.2008 21:30:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí