Cítím Tvou lásku

Cítím Tvou lásku

Anotace: Už se na mě nemrač :o)

Plamen svíčky ozářil Tvou tvář
Tvou tvář,co plnou smutku máš
proč se lásko pořád mračíš
co mám pak z tvých očí vyčíst
co si o tom myslet mám
Tvýho srdce se na to ptám
nevím co bych bez Tebe dělala
nevím co kdybych Tě neměla
snad víš co vsechno ve mě máš
snad tohle všechno dávno znáš

Miluju Tě
a tak to vždycky bude
Tvou lásku cítím všude
Autor lostris, 22.11.2008
Přečteno 332x
Tipy 2
Poslední tipující: BARBYE
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí