Přikázal ti slovem stůj a ty jsi stál..

Přikázal ti slovem stůj a ty jsi stál..

Anotace: Tam kde jsi běžel svůj poslední dostih

Na obláčku stojí Anděl vskutku maličký,
rozhazuje kolem sebe malé jasné hvězdičky,
hvězdy mění se v zářící jasné kuličky,
padají rovnou k zemi na všechny zesnulé koníčky.

Padají a padají do města celého z perníku,
tam kde jsi běžel svůj posllední dostih-
ty zázračný koníku.

Hvězdy usedají do hluboké jámy-
těsně vedle sebe,
jedna z nich se jmenuje přesně podle tebe,
keř a příkop-to bude Taxis,
který přikázal ti slovem"stůj"
A tak hvězda Cieszymir padá,
ty jsi už zůstal jen sen můj.
Autor Shauma, 22.11.2008
Přečteno 297x
Tipy 3
Poslední tipující: BARBYE, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutná,ale pěkná,stejně jako když sedí člověk na koni,vid´, Shaumo :)

22.11.2008 22:42:00 | BARBYE

Ta je smutná...

22.11.2008 21:01:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí