EMIL

EMIL

Anotace: ...

Narodil ses Emile
v residenci v Manile
dlouho zůstals na kile
což bylo dosti nemilé
za to můžou promile
co před lety na vile
na oslavě Ludmile
mne tvůj otec sved
léta pak šli zběsile
tys přibýval na síle
tvůj mozek však nět
teď ti říkaj debile
taháš klády na pile
a na každého zdvořile
usmíváš se hned.
Autor zenge, 23.11.2008
Přečteno 237x
Tipy 3
Poslední tipující: Myrja, Mario de Janiero, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

super!!!

23.11.2008 22:11:00 | Myrja

pčkej až stanu se předsedou vlády..
já ti dám, že tahám na pile klády!!

23.11.2008 15:49:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí