Postesknutí

Postesknutí

Anotace: Sem tam si člověk zavzpomíná,ale život jde dál.

Kdybych tu měl tak tvou fotku,babi,
ach jak by usmál se kulatý svět.
Ta vůně šedin mně stálé vábí,
vzpomínka v srdci rozevře květ.

Napětí v očích tlak uvolnil slzy,
ran kapek spojených umývá tvář.
Proč ráno smutek vstává tak brzy?
Smích za ním po špičkách ukrývá zář.

Vzpomínám na tě má lásko první,
kde asi na koho upínáš hled?
Z růže mé lásky zbyl popel trní,
minulost pálí dlaň svírajíc led.

Slunce spol s červánky opouští oblohu,
světlo své vrátí co nevidět zpět.
Vzpomenout na vše to nechci a nemohu,
tma pokryla minulost do půlky vět.
Autor Zdenek, 23.11.2008
Přečteno 278x
Tipy 19
Poslední tipující: Holis, Psavec, saddova, petříček, Paulín, Mbonita, NikitaNikaT., labuť, Bíša, Veselý Drak, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezke tema, toq
ip za slova v basni uzita...

23.11.2008 15:58:00 | saddova

Žádnou svou babičku jsem nestihla tady na zemi...
nechám se potešit alespoň básněmi.....ST! K r á s n á

23.11.2008 12:52:00 | Veselý Drak

Máš Stip.

23.11.2008 11:51:00 | Jin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí